Докато се бори с коварната диагноза рак принцесата на Уелс Кейт

...
Докато се бори с коварната диагноза рак принцесата на Уелс Кейт
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се бори с тежки странични ефекти от химиотерапията

Докато се бори с подлата диагноза рак принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се е сблъскала със съществени странични резултати, откакто се подложи на химиотерапия. Според американското издание " Radar " лекуването от рак е изтощило брачната половинка на принц Уилям, само че тя прави всичко допустимо да скрие влошеното си здравословно положение, до момента в който лечението продължава.

Д-р Стюарт Фишър изясни, че ракът и неговото лекуване с химиотерапия оказват въздействие върху тялото, като засягат косата, чревната лигавица, кожата и костния мозък. Именно такива последици застигнали брачната половинка на принц Уилям.

„ Ракът е физическо и прочувствено задължение, за разлика от доста други болести “, заключи експертът.

„ Интензивното лекуване, ориентирано към премахване на рака, в този момент стартира да взема ужасни жертви “, сподели кралски източник.

Принцесата страда от гадене и косопад и се оповестява, че е отслабнала доста. Принц Уилям поддържа брачната половинка си, пробвайки се да посвети допустимо най-вече време на фамилията си, до момента в който загърбва колкото се може повече кралските си отговорности.

Самата Кейт прекарва цялото си свободно време за възобновяване и отмора.

Катрин Мидълтън призна пред обществото, че се бори с рак. Принцесата на Уелс обаче не заяви от какъв тъкмо тип рак страда. Според някои източници брачната половинка на принц Уилям е болна от рак на дебелото черво.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР